Zaterdag 14/9 landelijke politici op bezoek in Boxtel, kom ze verwelkomen

Als jij geen schaliegasboringen wilt, kom dan zaterdag 14 september naar de Markt in Boxtel.

Jan Vos van de PvdA komt zaterdag met een aantal Haagse politici op werkbezoek in Boxtel. Een goed moment om die partij te laten zien dat er geen draagvlak is voor schaliegaswinning. Op deze dag kunnen we het verschil maken, en de politiek overtuigen om tegen schaliegasboringen te stemmen.

Kom je ook?

Zaterdag 14 september om 10.30 uur op de Markt in Boxtel. Doe een wit T-shirt, een witte bloes, trui, vest of jas aan. Overigens ben je zonder ‘wit’ natuurlijk ook welkom. Er worden boortorenstickers uitgedeeld om op je shirt te plakken. Zo laten we zien dat we eensgezind zijn en tegen schaliegasboringen. Met z’n allen zingen we het lied Brabant van Guus Meeuwis. Er is muziek en men kan de petitie tekenen.

Tip: Kom met openbaar vervoer. Het kan wel eens heel druk worden, en er is sprake van afsluiting van afritten vanaf de A2 richting Boxtel.

Tip 2: Het ziet ernaar uit dat het kan gaan regenen zaterdag. Neem een, liefst witte, paraplu of poncho mee!

Tip 3: Vergeet ook je zonnige humeur niet – het wordt een vreedzame en feestelijke bijeenkomst.

Download hier de poster om zelf uit te printen en voor je raam te plakken!
A4 formaat
A3 formaat